46,4475 %0.18
53,2811 %-0.41
6.313,94 % -0,48
62.472,01 %-5.196
Amasya
Açık
26°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM SGK Amasya ve Merzifon’daki 7 Gayrimenkulü Satışa Çıkardı

SGK Amasya ve Merzifon’daki 7 Gayrimenkulü Satışa Çıkardı

SGK Amasya ve Merzifon’daki 7 Gayrimenkulü Satışa Çıkardı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Amasya merkez ve Merzifon ilçesinde bulunan toplam 7 gayrimenkulü elektronik ihale yöntemiyle satışa çıkardı. Satışa sunulan taşınmazlar için başvurular SGK’nın elektronik satış sistemi üzerinden gerçekleştirilecek.

SGK tarafından yapılan duyuruda, yatırım yapmak isteyen vatandaşların ve işletmelerin ihale sürecine e-Devlet üzerinden katılabileceği belirtildi.

7 Gayrimenkul İhaleyle Satılacak

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre satışa çıkarılan taşınmazlardan 1’i Amasya Merkez Kirazlıdere Mahallesi’nde, 6’sı ise Merzifon Harmanlar Mahallesi’nde bulunuyor.

Gayrimenkullerin elektronik ortamda yapılacak ihale ile yeni sahiplerini bulacağı ifade edildi.

Başvurular E-Devlet Üzerinden Yapılacak

SGK tarafından yapılan açıklamada, ihaleye katılmak isteyen vatandaşların e-Devlet sistemi üzerinden SGK Elektronik Satış Portalı’na giriş yaparak başvurularını tamamlayabilecekleri bildirildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Sosyal Güvenlik Kurumu Elektronik Satış Portalına e-Devlet ile giriş yapılarak Gayrimenkul Satış İhaleleri bölümünden başvuru yapılabilir. İhale başvuru bitiş tarihinden sonra başvuru kabul edilmeyecektir.”

İhale Bedeli Peşin Ödenecek

İhaleyi kazanan kişilerin satış bedelini peşin olarak SGK hesaplarına yatırmaları gerektiği belirtildi.

Satış süreciyle ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşların ise SGK Amasya İl Müdürlüğü’ne başvurabilecekleri kaydedildi.

Yatırımcıların Dikkatini Çekiyor

Amasya ve Merzifon’da satışa sunulan gayrimenkullerin konumları nedeniyle yatırımcıların ilgisini çekmesi bekleniyor. Özellikle Merzifon Harmanlar Mahallesi’nde bulunan taşınmazların bölgedeki gelişim potansiyeli nedeniyle dikkat çektiği değerlendiriliyor.


 

Muhabir: Alperen Güley
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız