Merzifon Gıda Maddeleri Esnaf Odası seçimlerine tek liste halinde giderek, katılım sağlayan tüm üyelerin oylarını alan ve yeniden başkanlığa seçilen Şenol Aykut mazbatasını alarak ikinci dönemine resmen başlamış oldu.
Beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri Önder İnal, Aydın Başak, Burak Taytak, Sefa Yiğit, Burak Yalçın ve Emre Arslangündoğdu ile birlikte mazbatasını alan Merzifon Gıda Maddeleri Esnaf Odası Başkanı Şenol Aykut, üyelerine de teşekkür etti.

Odaya yakışır bir seçim sürecinin geride kaldığını söyleyen Başkan Aykut, yeni dönemde de üyelerin taleplerinin giderilmesi noktasında var gücü ile çalışacağını belirterek, “Sorunlarımızı zaten biliyoruz bu sorunların giderilmesi için de ilk dönemde olduğu gibi yeni dönemde de var gücümüzle çalışacağız. Bizlere güvenen ve ikinci dönem için de onay veren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.
