Amasya Müftülüğü Şehit Ailelerine Özel Dua programı düzenledi.
Amasya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, Türkiye Diyanet Vakfı Amasya Kadın Kolları ve Amasya Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği’nin ortaklığında hazırlanan Dua Programı Sultan II Bayezid Camii yanında Diyanet Kitap Kafe’de yapıldı.
Programa Amasya Vali eşi Meral Doruk, İl Müftü eşi Şükriye Ayvaz, İl Müftü yardımcısı Berrin Çelebi ve çok sayıda şehit ailesi katıldı.
Müftülük tarafından düzenlenen kahvaltının ardından program Amasya Müftüsü Durmuş Ayvaz ‘ın açılış konuşması ile başladı. Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahi, sohbet ve dua ile son buldu.
İl Müftüsü Durmuş Ayvaz günün anlamına özel konuşma yaptı. İl Müftüsü programa katılan Meral Doruk'a, şehit ailelerine ve programda emeği geçenlere teşekkür etti.
Şehit aileleri programdan duydukları memnuniyeti dile getirerek Müftülüğe teşekkürlerini iletti.