Girişimciliğin emekle buluştuğu ve güce dönüştüğü kadın kooperatifleri çalışmalarına devam ediyor.
Yozgat Bahadın Belediye Başkanı Yurtseven Bozdemir, Bahadın Kadın Kooperatif Başkanı Elif Bozdemir ve Kooperatif Üyeleri İlçe Belediye Başkanı Zehra Özyol'u makamında ziyaret etti.
Kadın kooperatifine üye emektar kadınları misafir etmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Özyol kadınların üretken birer bireyler olarak kendi ayakları üzerinde durabilmesi gerektiğinin altını çizerek, “Kadınların iş gücünün ekonomiye yansıtılması, ülke ekonomisine de önemli katkılar sağlayacaktır. Onların hayatın her alanında aktif bireyler olarak yer almasını sağlayacak projeleri, çalışmaları sonuna kadar destekliyoruz” dedi.
Belediye meclisi toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette kooperatif çalışmaları ve üretilen ürünler hakkında bilgi veren Bahadın Kadın Kooperatifi Başkanı Elif Bozdemir, amaçlarının yörede yetişen ürünleri değerlendirerek ekonomiye katkıda bulunmak ve Bahadın'ın zenginliği olan ürünleri tüm dünyaya tanıtmak olduğunu ifade ederek kabulünden ve desteklerinden dolayı İlçe Belediye Başkanı Zehra Özyol'a teşekkür etti.
Kadınların sosyal ve ekonomik yaşamda daha fazla yer almasına imkan sağlayan kadın kooperatiflerinin önemine de değinen Başkan Özyol, “Kooperatiflerimiz her geçen gün daha da güçleniyor. Yaşamın her alanında, her sektörde daha aktif, daha üretken ve daha güçlü bir şekilde yer alan tüm kadınlarımızın destekçisi olmaya devam edeceğiz.
Yozgat Bahadın Belediye Başkanı Yurtseven Bozdemir, Bahadın Kadın Kooperatif Başkanı Elif Bozdemir ve Kooperatif Üyelerine ziyaretleri, güler yüzleri ve samimiyetleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.
Gümüşhacıköy Karınca Kadınlar Kooperatifini ziyaret eden Bahadın Kadın Kooperatifi üyeleri yapılan faaliyetler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.