reklam
reklam
38,6412 %0.04
43,9047 %-0.13
4.204,74 % -1,42
97.131,62 %2.684
AMASYA
00:00:00
Akşam vaktine kalan
Amasya
Az bulutlu
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM OFF-ROAD KULÜBÜ ÜYELERİ 7 ARAÇLA DEPREM BÖLGESİNE HAREKET ETTİ

OFF-ROAD KULÜBÜ ÜYELERİ 7 ARAÇLA DEPREM BÖLGESİNE HAREKET ETTİ

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Amasya Şehzadeler Off-Road Kulübü üyeleri, arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere yola çıktı.

Hazırlıklarını tamamlayan kulüp üyeleri, araçlarına yükledikleri su, ekmek, kazma, kürek, battaniye, mont, ısıtıcı gibi malzemelerle Gaziantep'in Nurdağı ilçesine hareket etti.

Kulüp üyesi Bilal Tokmak, gazetecilere, dün kulüp bünyesinde 3 aracın deprem bölgesine gittiğini, bugün 7 araçta 25 kişinin daha bölgeye gitmek için yola çıktığını söyledi.

Depremzedeler için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını anlatan Tokmak, "Temel gıda malzemelerimiz, çadır, kazma kürek yükledik. Artı kırıcı cihaz ve jeneratör desteği de sağladık. Bir arabamızda römorklu kırıcı ve jeneratörümüz var. İnşallah depremzede vatandaşlarımızın yanında olacağız." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *