reklam
reklam
39,1011 %0.04
44,4609 %0.52
4.204,13 % 1,96
107.770,57 %0.194
AMASYA
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Amasya
Kapalı
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM "Müşteri Odaklı Çalışıyoruz"

"Müşteri Odaklı Çalışıyoruz"

Haberleri

İçerisinde bulunduğumuz yaz aylarında düğün ve nişan merasimlerinin de artmasıyla Merzifon’da bulunan organizasyon firmalarında hareketli günler yaşanıyor.
Merzifon’da yaklaşık 10 yıldır ticari faaliyetini sürdüren Tatlı Telaş Organizasyon firması sahibi Çağdaş Yeşilkanat, bu yazın da geçtiğimiz yıllara göre hareketli geçtiğini ifade ederek, vatandaşın en büyük sorununun maddiyat olduğunu söyledi.
Yaklaşık 10 yıldır sektör tecrübesi ve yaratıcı bakış açılarıyla müşterilerinin etkinlik ihtiyaçlarına çözüm ortağı olmaya devam ettiklerini de söyleyen Çağdaş Yeşilkanat, “Bizim en büyük sloganımız müşterilerimizin mutluluğuna mutluluk katmak. Çünkü yaşanabilecek en küçük bir aksilik bile insanların en mutlu günlerini zehir edebiliyor. Bizler, profesyonel ekip ve ekipmanlarımızla yaklaşık 10 yıldır müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarına çözüm ortağı olmaya devam ediyoruz. Yaptığımız organizasyonun sonunda aldığımız teşekkür bizim en büyük sermayemiz oluyor” dedi.
Düğün, nişan, sünnet, açılış gibi her türlü organizasyonlarda çözüm ortağı olduklarını dile getiren Yeşilkanat, “Özellikle yaz aylarında düğün ve nişan organizasyonu ağırlıklı çalışıyoruz. Ancak bunların yanı sıra sünnet, açılış, doğum günü gibi gelen istekleri de programlarımız dahilinde karşılıyoruz. Firmamıza olan güven ve talepten son derece memnunuz” diye konuştu.
Merzifon’da kurulan bir firma olmalarına rağmen çevre il ve ilçelere de hizmet verdiklerini ifade eden Çağdaş Yeşilkanat, “Yaptığımız organizasyonlar bizim etiketimiz oluyor. Müşterilerimiz memnuniyetlerini çevrelerine anlatıyor ve onları bizlere yönlendiriyorlar. Sadece Merzifon değil Amasya’nın hemen hemen her ilçesi ile çevre illerde de gelen talepler doğrultusunda hizmet veriyoruz. Müşteri odaklı hizmet anlayışımızı yaptığımız her işte prensip edinmiş durumdayız ve bu doğrultuda da başarılı organizasyonlara imza atıyoruz” şeklinde konuştu.

KAYNAK: Nurettin Değirmenci
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *