Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merzifon İlçe Başkanı Hüseyin Saka, Merzifon Ziraat Odası Başkanı Erkan Aktaş ve Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Bayram ile birlikte, MHP Genel Merkezi'ni ziyaret etti.
Heyet, Ankara’da MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman ile Genel Sekreter Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı ile bir araya geldi. Ziyaretin ana gündem maddesi, Merzifon’da son günlerde yaşanan don olayından etkilenen çiftçilerin yaşadığı mağduriyetler oldu.
Ziyaretle ilgili açıklama yapan MHP Merzifon İlçe Başkanı Hüseyin Saka, “Merzifon’da son günlerde meydana gelen don olayı nedeniyle mağduriyet yaşayan çiftçilerimizin sorunlarını, çözüm önerileriyle birlikte Sayın Genel Sekreterimiz ve Sayın Genel Sekreter Yardımcımıza ilettik. Konuya gösterdikleri hassasiyet ve misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.
Görüşmelerde, don zararının boyutları, çiftçilerin yaşadığı ekonomik kayıplar ve bu konuda atılması gereken adımlar detaylı şekilde ele alındı. MHP’li yöneticiler, çiftçilerin yanında olduklarını ve konunun takipçisi olacaklarını belirtti.
Kamu-Sen Heyeti Bir Araya Geldi
#GÜNDEM / 14 Mayıs 2026
MHP Amasya’da Kongre Mesaisi Başladı
#SİYASET / 13 Mayıs 2026
Yorumlar
