47,7590 %0.06
55,1696 %0.05
6.788,85 %1.26
63.457,47 %-0.49
Amasya
Açık
29°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM MHP Esnafın Nabzını Tuttu! Yamak’tan Kooperatife Ziyaret

MHP Esnafın Nabzını Tuttu! Yamak’tan Kooperatife Ziyaret

MHP Merzifon yönetimi, kooperatif ziyaretinde esnafın ekonomik sorunlarını ve beklentilerini dinledi. Detaylar haberimizde...

MHP Esnafın Nabzını Tuttu! Yamak’tan Kooperatife Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merzifon İlçe Başkanı Cüneyt Yamak, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Merzifon Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Merzifon esnafının ekonomik durumu, yaşadığı sorunlar ve beklentileri masaya yatırıldı.

MHP Merzifon İlçe Başkanı Cüneyt Yamak ve yönetim kurulu üyelerini, Kooperatif Başkanı Eyüp Kırılmaz ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede ilçedeki esnaf ve sanatkârların mevcut ekonomik şartlar karşısındaki durumu hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Esnafın Sorunları ve Beklentileri Konuşuldu

Ziyaretin önemli gündem maddelerinden birini Merzifon’da faaliyet gösteren esnaf ve sanatkârların ekonomik koşulları oluşturdu. Artan işletme maliyetleri, finansmana erişim ve esnafın ayakta kalabilmesi için ihtiyaç duyduğu destekler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

 

 

MHP Merzifon İlçe Başkanı Cüneyt Yamak ve beraberindeki heyet, Kooperatif Başkanı Eyüp Kırılmaz’dan ilçedeki esnafın genel durumu ve beklentileri hakkında bilgi aldı.

Merzifon’un ekonomik ve sosyal hayatının önemli unsurlarından biri olan esnaf ve sanatkârların sorunlarının yakından takip edilmesinin önemine dikkat çekilen görüşmede, karşılıklı istişare ve iletişimin sürdürülmesi gerektiği vurgulandı.

Kırılmaz’dan Başkan Yamak’a Tebrik

Merzifon Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Eyüp Kırılmaz da MHP Merzifon İlçe Başkanlığı görevine seçilen Cüneyt Yamak ve yönetimini tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Türkiye genelinde olduğu gibi Merzifon’daki esnaf ve sanatkârların da ekonomik açıdan zorlu bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Kırılmaz, kooperatif olarak esnafın finansman ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sunmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Kooperatifin özellikle zor dönemlerde esnafın yanında olmaya devam ettiğini vurgulayan Başkan Kırılmaz, esnafın ayakta kalabilmesi adına “can simidi” olmayı sürdürdüklerinin altını çizdi.

Merzifon Esnafı İçin İstişare Mesajı

MHP Merzifon İlçe Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği ziyaret, ilçedeki esnaf ve sanatkârların yaşadığı ekonomik sıkıntıların ve beklentilerinin doğrudan ele alınması açısından dikkat çekti.

Başkan Cüneyt Yamak ve yönetiminin Merzifon’daki kurum ve kuruluşlarla temaslarını sürdürmesi beklenirken, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ziyaretinde de esnafın sesi ve talepleri ön plana çıktı.

Görüşme, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Muhabir: Demet SAĞAN
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız