reklam
reklam
38,5992 %0.33
43,6545 %0.2
4.018,80 % 0,37
96.000,00 %-0.848
AMASYA
00:00:00
İkindi vaktine kalan
Amasya
Kapalı
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM MESLEK LİSESİ, MEMLEKET MESELESİ

MESLEK LİSESİ, MEMLEKET MESELESİ

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasında imzalanan Mesleki Eğitim İşbirliği protokolü çerçevesinde Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Dağdelen ile Yönetim Kurulu üyeleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ettiler.

İmzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde proje okulu olan Merzifon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden TSO Yönetimi okul müdürü Salih Nayman, Müdür Yardımcıları ve öğretmenlerle okul hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaret sonrasında bir değerlendirmede bulunan Merzifon TSO Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Dağdelen, “Önümüzde ki günler de birlikte yapacağımız çalışmalar hakkın da görüş alış verişin de bulunduk.

Her fırsatta  dile getirdiğimiz ve bizler için önemli olan Mesleki eğitim ile bölgemiz de üretim, istihdam kapasitesini ve kalitesini daha üst seviyelere çıkartmak, genç girişimci sayılarımızı arttırmak, Okulumuzun fiziki şartlarını  güçlendirmek Öğrencilerimizin eğitim-öğretim kalitesini arttırmak adına  her zaman yanları da  olduklarımızı bir kez daha yineleyerek, misafirperverlikleri için Okul Müdürümüz Salih Nayman’a Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, kendilerine başarılar dilerim” dedi.

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *