Merzifon’da gençlerin sosyal dayanışma ve çevre bilincini güçlendirmek amacıyla faaliyetlerini sürdüren Merzifon Gençleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Mustafa Koçak öncülüğünde gerçekleşen ziyarette, Merzifon Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Celal Yöngel makamında ziyaret edildi.
Ziyarette, belediyenin yeşil alan çalışmaları ve çevre düzenlemeleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Mustafa Koçak, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün şehirdeki yeşil alanların korunması ve artırılması yönündeki çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Koçak, ziyaret kapsamında yaptığı açıklamada, “Bugün, Merzifon Gençleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak; Merzifon Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü sayın Celal Yöngel’i ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledik. Kendisine geleceğe nefes, birliğe nişane olması için çam fidanı hediye ettik. Merzifon Gençleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak biliyoruz ki; kurumlarımızla el ele verirsek hem toprağımızı hem geleceğimizi yeşertebiliriz. Birlik ve beraberlik içinde atılan her adım, yarınlarımızı daha güçlü kılacaktır. Kıymetli müdürüme misafirperverliğinden ve hoş sohbetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Dernek üyeleri tarafından hediye edilen çam fidanı, hem doğaya katkı hem de kurumlar arası dayanışmanın simgesi olarak değerlendirildi. Merzifon Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Celal Yöngel de nazik ziyaretlerinden dolayı dernek yönetimine teşekkür ederek, çevreye duyarlı bu anlamlı girişimin örnek teşkil ettiğini belirtti.