46,6732 %0.03
53,2499 %-0.15
6.142,82 % 2,18
59.906,00 %1.462
Amasya
Açık
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Merzifon'da Serinlemek İsteyen Dondurmaya Akın Ediyor!

Merzifon'da Serinlemek İsteyen Dondurmaya Akın Ediyor!

Hava sıcaklıklarının artmasıyla Merzifon'da dondurma satışları hareketlendi. 37 yıllık Roma Dondurmacısı yaz sezonuna yoğun başladı. Detaylar haberimizde…

Merzifon'da Serinlemek İsteyen Dondurmaya Akın Ediyor!

Yaz sıcaklarının etkisini artırmasıyla birlikte Merzifon'da serinletici lezzetlere ilgi de arttı. Harmanlar Mahallesi Harmanlar Caddesi'nde uzun yıllardır hizmet veren Roma Dondurmacısı, yaz sezonunun en yoğun günlerini yaşamaya başladı.

 

Tam 37 yıldır aynı adreste kendi üretimi dondurmalarıyla hizmet veren işletme, sıcak havalarda serinlemek isteyen vatandaşların uğrak noktalarından biri olurken, işletme sahibi Halil Er, satışlardan memnun olduklarını söyledi.

 

37 Yıllık Lezzet Geleneği Sürüyor

 

Baba mesleği olan dondurmacılığı uzun yıllardır sürdüren Halil Er, Merzifon halkına tamamen kendi üretimleri olan doğal dondurmaları sunduklarını belirtti.

 

Yaklaşık 30 farklı dondurma çeşidi ile hizmet verdiklerini ifade eden Er, yaz aylarında özellikle çocuklar ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

 

 

Topu 30 TL, Kilosu 700 TL

 

Roma Dondurmacısı'nda satışa sunulan tüm dondurma çeşitlerinin kilogram fiyatı 700 TL, top dondurmanın fiyatı ise 30 TL olarak belirlenirken, vatandaşlar farklı aromalardaki ürünlere yoğun ilgi gösteriyor.

 

Meyveli, sütlü ve klasik çeşitlerin yer aldığı tezgâhlar gün boyu müşterilerini ağırlarken, özellikle akşam saatlerinde yoğunluk daha da artıyor.

 

Sıcak Hava Satışları Artırdı

 

İşletmeci Halil Er, hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte günlük satışların belirgin şekilde arttığını belirterek, yaz sezonundan umutlu olduklarını ifade etti.

 

Kent genelinde etkili olan sıcak hava dalgası, serinletici ürünlere olan talebi de artırırken, vatandaşlar hem serinlemek hem de farklı lezzetleri tatmak için Roma Dondurmacısı'nı tercih ediyor.

 

37 yıllık tecrübesiyle hizmet vermeye devam eden işletme, kaliteli üretimi ve zengin ürün çeşitliliğiyle Merzifon'da yaz aylarının vazgeçilmez adreslerinden biri olmayı sürdürüyor.

Muhabir: Demet SAĞAN
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız