Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merzifon İlçe Teşkilatı, MHP Amasya İl Başkanlığı görevine başlayan Oğuzhan Sakızcı ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
MHP Merzifon İlçe Başkanı Cüneyt Yamak ile yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen ziyarette, Amasya İl Başkanı Oğuzhan Sakızcı ve il yönetimiyle bir araya gelindi. Samimi bir ortamda yapılan buluşmada, yeni görev döneminde yürütülmesi planlanan çalışmalar, teşkilatlar arası koordinasyon ve birlik beraberliğin güçlendirilmesine yönelik değerlendirmeler yapıldı.
Yeni Dönem Çalışmaları Görüşüldü
Ziyarette MHP’nin Amasya genelinde ve Merzifon’da sürdüreceği teşkilat çalışmaları üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. İlçe ve il yönetimlerinin uyum içerisinde hareket etmesinin önemine dikkat çekilirken, ortak hedefler doğrultusunda sahada güçlü bir çalışma yürütülmesi gerektiği vurgulandı.
MHP Merzifon İlçe Başkanı Cüneyt Yamak, MHP Amasya İl Başkanı Oğuzhan Sakızcı ile yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarı dileklerini iletti. Yamak, yeni dönemin Amasya teşkilatı, Merzifon ve ülke adına hayırlı olmasını temenni etti.
“Aynı Hedef, Aynı Ülkü Etrafında”
MHP Amasya İl Başkanı Oğuzhan Sakızcı ve yönetim kurulu üyeleri ise nazik ziyaretlerinden dolayı MHP Merzifon İlçe Teşkilatına teşekkür etti. Sakızcı, teşkilatların dayanışma içinde çalışmasının önemini belirterek, “Hep birlikte aynı hedef, aynı ülkü etrafında kenetlenerek omuz omuza mücadele vereceğiz” ifadelerini kullandı.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılması ve birlik beraberlik mesajlarının verilmesinin ardından sona erdi. MHP Merzifon İlçe Teşkilatının ziyareti, yeni dönemde il ve ilçe teşkilatları arasındaki iş birliğinin güçlenmesine yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.
