Merzifon Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu, yeni dönemdeki ilk toplantısını Merzifon Kaymakamı Ahmet Karaaslan başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıya Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ile OSB Müdürü Gökhan Gürler de katıldı.
Yeni seçilen yönetimle düzenlenen ilk toplantıda OSB’nin mevcut durumu, sanayi altyapısı, devam eden yatırımlar ve gelecek dönem planlamaları ele alındı. Toplantıda ayrıca, üretim kapasitesinin artırılması, istihdamın geliştirilmesi ve yatırımcıların desteklenmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantı sonrası değerlendirmede bulunan Merzifon Kaymakamı Ahmet Karaaslan, “Merzifon OSB’nin daha da büyüyerek bölge ekonomisine katkısını artırması için tüm kurumlarımızla iş birliği içinde çalışacağız. Yeni yönetimimize başarılar diliyor, birlikte atacağımız her adımın ilçemiz ve yatırımcılarımız adına hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Alp Kargı ise yaptığı açıklamada, “Merzifon Kaymakamımız Sayın Ahmet Karaaslan başkanlığında, yeni yönetimimizle birlikte OSB Yönetim Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Yeni dönemin Merzifon OSB’ye ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
Toplantı, iyi dilekler ve ortak hedefler doğrultusunda devam edecek çalışmaların vurgulanmasıyla sona erdi.

KAYNAK: Nedime Soku

Merzifon 12 No’lu Birlik Minibüsleri Kooperatifinden Başkan Kargı’ya Ziyaret
#GENEL / 28 Mayıs 2025

Müftülük Personeli ile Üniversiteli Gençler Dostluk Maçında Buluştu
#GÜNDEM / 27 Mayıs 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *