Merzifon Belediyesi’nde haftalık encümen toplantısı, ilgili daire müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Belediye hizmetlerinin koordinasyon içinde yürütülmesi, devam eden projelerin değerlendirilmesi ve yeni gündem maddelerinin karara bağlanması amacıyla yapılan toplantıda, ilçeyi ilgilendiren çeşitli konular ele alındı.
Toplantıya ilişkin açıklamada bulunan Merzifon Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Atak, encümen çalışmalarının düzenli olarak sürdürüldüğünü belirtti. Atak, “Belediye Encümenimiz, her hafta olduğu gibi bu hafta da daire müdürlerimizin katılımıyla olağan toplantısını gerçekleştirmiştir. Alınan kararların Merzifon’umuza ve Belediyemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Encümen toplantılarında; imar uygulamaları, ruhsat işlemleri, mali konular, belediye hizmetlerinin işleyişi ve ilçede devam eden yatırımlara ilişkin başlıkların değerlendirildiği öğrenildi. Ayrıca vatandaşlardan gelen talep ve önerilerin de gündeme alındığı belirtildi.
Merzifon Belediyesi yetkilileri, ilçede sürdürülen altyapı, üstyapı ve sosyal projelerin planlanan takvim doğrultusunda ilerlediğini vurgularken, encümen toplantılarının karar alma süreçlerinde önemli bir rol üstlendiğini ifade etti.
Belediye yönetimi, alınan kararların Merzifon’un gelişimine katkı sunması ve vatandaşlara daha hızlı hizmet ulaştırılması adına çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.
