Merzifon Belediyesi, belediye hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi amacıyla her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği encümen toplantısına bu hafta da devam etti. Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Atak başkanlığında yapılan olağan toplantıda, belediyenin iş ve işlemleri kapsamında önemli gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.
Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Atak, “Belediyemiz iş ve işlemleri kapsamında her hafta salı günü düzenli olarak toplanan Belediye Encümenimiz bu hafta da olağan toplantısını gerçekleştirdi. Alınan kararların belediyemize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Merzifon Belediyesi Encümeni, haftalık toplantılarında şehir genelindeki altyapı çalışmaları, imar uygulamaları, mali konular, ruhsat işlemleri ve vatandaş taleplerine ilişkin dosyaları değerlendiriyor. Alınan kararlar, hem belediyenin hizmet kalitesini artırmaya hem de vatandaşlara daha hızlı çözümler sunmaya yönelik oluyor.
Yerel yönetim anlayışında şeffaflık, katılımcılık ve düzenli denetim ilkeleri doğrultusunda sürdürülen bu toplantılar, Merzifon’da belediye çalışmalarının planlı bir şekilde ilerlemesini sağlıyor. Belediye yönetimi, vatandaş memnuniyetini artıracak hizmetlerin sürekliliğini sağlamak adına alınan kararların titizlikle uygulanacağını vurguladı.