Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, ilçe esnafını ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Kargı, Merzifon’un tanınan esnaflarından İsmail Gülap’ı iş yerinde ziyaret ederek kendisiyle sohbet etti. Ekonomik gelişmeler, esnafın günlük faaliyetleri ve yerel ticaretin durumu üzerine gerçekleştirilen samimi sohbetin ardından Başkan Kargı, esnafın karşılaştığı sorunlar ve beklentiler hakkında bilgi aldı.
Başkan Kargı, ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede, “Kıymetli esnaflarımızdan İsmail Gülap'ı ziyaret ettik. Samimi bir sohbet gerçekleştirdik. Kendisine hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Yerel esnafla kurulan bu güçlü iletişimin, Merzifon’un ekonomik hareketliliğine katkı sunduğunu belirten Başkan Kargı, belediyenin her zaman esnafın yanında olmaya devam edeceğini ifade etti. İlçe esnafının taleplerinin belediye çalışmaları açısından yol gösterici olduğunu söyleyen Kargı, vatandaş ve esnaf ziyaretlerinin süreceğini kaydetti.
KAYNAK: Gülben Güley
Amasya’da Sağlık Çalışanlarına Hukuk Eğitimi
#SAĞLIK / 03 Mayıs 2026
Koçak: Bu gurur tüm Merzifon’un
#SPOR / 02 Mayıs 2026
Yorumlar
