reklam
reklam
39,9382 %0.36
47,1736 %0.02
4.296,39 % 0,04
108.810,02 %3.034
AMASYA
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Amasya
Açık
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM İnternetten izleyip 5. kattaki evini uyuşturucu tarlasına çevirdi

İnternetten izleyip 5. kattaki evini uyuşturucu tarlasına çevirdi

Samsun’da bir kişi, internetten izlediği videolardan esinlenerek 5. kattaki evini iklimlendirme sistemli uyuşturucu tarlasına çevirdi. Jandarmanın yaptığı operasyonda 127 kök dişi Hint keneviri ve 1 kilo 145 gram esrar ele geçirildi. 
Olay, İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 53 yaşındaki G.G. sosyal medya platformu YouTube’den izlediği içeriklerden esinlenerek, evinin bir odasında özel aydınlatma, karartma perdesi ve havalandırma sistemi kurdu. G.G., saksılarda dişi Hint keneviri yetiştirmeye başladı. 

Jandarma operasyon düzenledi 
Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, teknik ve fiziki takip sonucu belirlenen adrese operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada iklimlendirme sistemi içinde yetiştirilen 127 kök kenevir bitkisi ve 1 kilo 145 gram kubar esrar ele geçirildi. 

"Kendim içecektim" 
Gözaltına alınan G.G., 30 yıldır esrar kullandığını ve kenevirleri kimseye satmadığını öne sürerek, "YouTube’den izleyip 3 ay içinde içmek için yetiştirdim" dedi. G.G., jandarmadaki işlemlerinin ardından "Uyuşturucu madde imal etmek ve ticareti yapmak" suçundan bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. 
 

internetten-izleyip-5-kattaki-evini-uyusturucu-tarlasina-cevirdi

internetten-izleyip-5-kattaki-evini-uyusturucu-tarlasina-cevirdi

internetten-izleyip-5-kattaki-evini-uyusturucu-tarlasina-cevirdi

internetten-izleyip-5-kattaki-evini-uyusturucu-tarlasina-cevirdi

internetten-izleyip-5-kattaki-evini-uyusturucu-tarlasina-cevirdi

internetten-izleyip-5-kattaki-evini-uyusturucu-tarlasina-cevirdi

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *