Merzifon İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat, göreve yeni başlayan Merzifon İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bekir Dutkuner’i ziyaret ederek başarı ve hayırlı olsun dileklerini iletti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, iki kurum arasındaki iş birliğinin önemi üzerinde duruldu.
Ziyaret sırasında ilçede eğitim ve tarım alanında yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. İlçe Müdürü Dutkuner, yeni dönemde ilçeye en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini ifade ederek, “Kurumlarımız arasındaki iş birliği, hem eğitim hem de tarım alanında Merzifon’un gelişimine katkı sağlayacaktır. Bu nazik ziyaret için Sayın Yozgat’a teşekkür ediyorum” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat da ziyarette, kurumlar arası dayanışmanın önemine dikkat çekerek, “Eğitim alanında yaptığımız çalışmalar, toplumun her kesimini yakından ilgilendiriyor. Tarım gibi stratejik bir alanda hizmet veren kurumlarımızla ortak hareket ederek öğrencilerimizin bilinçlenmesine yönelik projeler geliştirebiliriz. Bu birliktelik Merzifon için büyük bir kazanç olacaktır” ifadelerini kullandı.
Her iki müdür de, Merzifon’un geleceğine katkı sağlayacak sosyal sorumluluk projelerinde iş birliği yapılması gerektiğini vurguladı. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından sona erdi.

KAYNAK: Nedime Soku

Dt. Oğuzhan Toygar’ın Kliniğine Görkemli Açılış
#GÜNDEM / 23 Ağustos 2025

Merzifon Kaymakamı Karaaslan: Hizmetler Devam Edecek
#GÜNDEM / 23 Ağustos 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *