Merzifon Gençleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Koçak, oğlu Metehan’ın sünnet merasimi dolayısıyla Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a gönderdikleri davete karşılık, Bakan Fidan’ın tebrik ve iyi dileklerini ailesine ilettiğini açıkladı.
Koçak, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın yoğun devlet programı nedeniyle sünnet merasimine katılamayacağını bildirdiğini, Dışişleri Bakanlığı aracılığıyla aileye gönderilen tebrik ve iyi dileklerin kendilerini onurlandırdığını ifade etti.
Hakan Fidan’dan Koçak Ailesine Tebrik
Merzifon Gençleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Koçak, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Kıymetli evladımız Metehan’ın sünnet merasimi vesilesiyle davetimizi takdim ettiğimiz T.C. Dışişleri Bakanımız Sayın Hakan Fidan’ın, yoğun devlet programı nedeniyle aramızda bulunamayacaklarını bildirerek, Dışişleri Bakanlığımız aracılığıyla kıymetli tebrik ve iyi dileklerini ailemize iletmeleri bizleri ziyadesiyle onurlandırmıştır” dedi.

Bakan Fidan’ın yoğun çalışma programı içerisinde ailelerinin özel gününe gösterdiği ilgiden duydukları memnuniyeti dile getiren Koçak, gönderilen tebrikin kendileri için önemli bir hatıra olarak kalacağını söyledi.
Koçak’tan Bakan Fidan’a Teşekkür
Mustafa Koçak, “Devletimizin ve milletimizin hizmetinde büyük bir sorumluluk üstlenen Sayın Bakanımızın, yoğun mesaisi içerisinde evladımızın bu özel gününe göstermiş olduğu nazik ilgi ve teveccühü ailemiz adına büyük bir hatıra olarak kalacaktır” dedi.
Koçak Ailesi adına Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a teşekkür eden Mustafa Koçak, “Sayın Bakanımız Hakan Fidan’a nazik tebrikleri ve kıymetli dilekleri için Koçak Ailesi olarak şükranlarımızı arz ediyor; aziz milletimize ve devletimize hizmet yolunda kendilerine sağlık, güç ve muvaffakiyetler diliyoruz” dedi.
Koçak, açıklamasını, “Allah devletimize zeval, milletimizin birliğine ve dirliğine halel vermesin. Ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde nice güzel günlere” ifadeleriyle tamamladı.
