reklam
reklam
38,5703 %0.33
43,7373 %0.42
4.041,66 % 0,94
96.972,31 %0.834
AMASYA
00:00:00
İkindi vaktine kalan
Amasya
Parçalı az bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM GÜCÜMÜZ, BİLGİMİZ VE İRADEMİZLE YIL SONU HEDEFLERİMİZE ULAŞACAĞIZ

GÜCÜMÜZ, BİLGİMİZ VE İRADEMİZLE YIL SONU HEDEFLERİMİZE ULAŞACAĞIZ

 

Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İşletme Müdürlerinin katılımıyla İşletme Müdürlükleri Ekim ayı değerlendirme toplantısı Erbaa Orman İşletme Müdürlüğü ev sahipliğinde yapıldı.

Toplantıda; Amasya Orman Bölge Müdürlüğünün faaliyet alanı içerisinde bulunan Amasya, Samsun, Tokat ve  Çorum illerinde kurulu Orman İşletme Müdürlükleri tarafından yürütülen ormancılık ve diğer faaliyetlerle ilgili gerçekleşmelerin  Ekim sonu itibariyle değerlendirmesi yapıldı.

Toplantıda; 2021 yılı iş programı doğrultusunda çalışmaları yürütülen; Damga gerçekleşmeleri, üretim durumları, depo stok durumları, gelir gider durumları, silvikültür faaliyetleri, gençleştirme programları,   ORKÖY çalışmaları, bal ormanları, Mesire alanları fidan dikim çalışmaları, Gelir getirici tür ağaçlandırmaları, kadastro çalışmaları, İzin ve İrtifak faaliyetleri, Yangınla Mücadele ve Orman zararlıları ile mücadele hakkında ilgililer tarafından sunu eşliğinde bilgilendirme yapıldı.

Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu toplantının sonunda yapmış olduğu konuşmada; “Ben merkezli değil biz merkezli bir yönetim anlayışıyla hedeflerimize odaklanarak, takım ruhu içerisinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. 2021 yılı İş programlarımız doğrultusunda yürüttüğümüz ormancılık faaliyetlerimizin ekim sonu itibariyle değerlendirmesini yaptık. Sorunlarımızı gördük ve çözüm önerilerimizi değerlendirdik. Yılın son iki ayına giriyoruz. Kış ve soğuk havanın çalışmalarımızı etkilememesi için tüm gücümüzle sahaya çıkıp çalışmalarımızı tamamlayalım. 

Başarısızlık, güç ve bilgi eksikliğinden değil irade eksikliğinden kaynaklanmaktadır.

Gücümüz, bilgimiz ve irademizle yıl sonu hedeflerimize ulaşacağız” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *