reklam
reklam
38,8911 %0.05
44,1285 %0.08
4.137,74 % -0,12
110.435,39 %3.834
AMASYA
00:00:00
İkindi vaktine kalan
Amasya
Açık
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM “Gerekli tüm önlem ve tedbirler alınmıştır”

“Gerekli tüm önlem ve tedbirler alınmıştır”

Haberleri

Amasya Valisi Yılmaz Doruk yeni yıl münasebetiyle bir mesaj yayımladı. “Yılbaşı günü ve gecesinde polisimiz, askerimiz, AFAD, sağlık kuruluşlarımız, yerel yönetim birimimizle birlikte Valiliğimiz koordinasyonunda görev başında olacaklardır” diyen Vali Doruk mesajında; “Acı, tatlı hatıralarıyla 2023 Yılı’nı geride bırakarak, iyilik ve güzelliklerin daha fazla olacağını umduğumuz, yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bilindiği gibi her yeni yıl, daha güzel ve müreffeh yarınlara ulaşmamızı sağlayarak, yeni başlangıçları da beraberinde getirmektedir.

2023 Yılı başlarında maalesef Ülkemiz, “Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen ve birçok ilimizi etkileyen deprem felaketi yaşamıştır. Depremin ilk anından itibaren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde yaralarımızın bir an önce sarılması için Ülke olarak kenetlendik. Bölgenin yeniden ihya ve inşasına yönelik çalışmalar yoğun olarak devam etmektedir. Yine Ülkemizin bekasına, bölünmez bütünlüğüne, Aziz Milletimizin sarsılmaz birliğine ve güvenliğine yönelik her türlü saldırıya karşı da mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir. Bu vesileyle depremde vefat eden ve vatan savunmasında şehadete yürüyen kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yeni umutlarla karşıladığımız 2024 Yılı’nda Ülkemizin gelişmesi, refah ve huzur ortamının devam etmesi en büyük dileğimizdir. Bizler de Türkiye Yüzyılı’nda Amasya’mızın gelişimine hız kazandırma noktasında; Ülkemize çizilen vizyon doğrultusunda, kadim medeniyetimizden aldığımız güç ile Saygıdeğer Amasyalılarla omuz omuza, gönül gönüle vererek, her alanda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Kıymetli vatandaşlarımızın Amasya’mızda yeni yılı huzur ve güven içinde karşılayabilmeleri için gerekli tüm önlem ve tedbirler alınmıştır. Yılbaşı günü ve gecesinde polisimiz, askerimiz, AFAD, sağlık kuruluşlarımız, yerel yönetim birimimizle birlikte Valiliğimiz koordinasyonunda görev başında olacaklardır. Bu düşüncelerle, 2024 Yılı’nın Amasyalı hemşehrilerimize, Ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum      ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: Meryem Altunay
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *