Orman Genel Müdür Yardımcısı Kenan Akduman beraberinde Inşaat ve İkmal Daire Başkan Yardımcısı İrfan Filik ve Mimar Rahmi Ergün beraberliğinde incelemelerde bulunmak için Bölge Amasya Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.
Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu ve teknik personel tarafından karşılanan Genel Müdür Yardımcısı Kenan Akduman Bölge Müdür Yardımcısı Gültekin Şenlikoğlu, Makine İkmal Şube Müdürü Faruk Karbuzoğlu, Bilgi Sistemleri Şube Müdürü Murat Çalışgan, Basın ve İletişim Şube Müdürü Mehmet Sandalcı, Mali Hizmetler Şube Müdürü Recep Karataş, Personel Şube Müdürü Mehmet Saran, Ekosistem Hizmetleri Şube Müdürü Oktay Tekin, Amasya İşletme Müdür V. Birol Yay, İşletme Şefi Nazmi Burak Demiral, Orman Mühendisi İbrahim Yılmazer’in katılımıyla kampüs alanında incelemelerde bulunduktan sonra inşaat ve ikmal çalışmalarına yönelik toplantı düzenlendi.
Sosyal tesisler içerisinde düzenlenen toplantıda; Bakanlık Makamının 18 Kasım 2019 tarih ve 3 sayılı oluru ile kuruluşu yapılan Kavak Orman İşletme Müdürlüğü’nün idari ve hizmet binasının yenilenmesine yönelik başlatılan çalışmalar değerlendirildikten sonra Amasya Orman Bölge Müdürlüğü ve Amasya Orman İşletme Müdürlüğü idari ve hizmet binalarının yenilenmesine yönelik mimarlık firması yetkililerince yapılan hazırlık çalışmalarıyla ilgili sunum gerçekleştirilerek öneri ve görüş alışverişinde bulunduktan sonra toplantı sonlandırıldı.