reklam
reklam
38,5992 %0.33
43,6545 %0.2
4.018,80 % 0,37
96.637,82 %0.035
AMASYA
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Amasya
Parçalı az bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM GAVUR ARKI YENİDEN İHALEYE ÇIKIYOR

GAVUR ARKI YENİDEN İHALEYE ÇIKIYOR

Amasya İl Genel Meclisi Eylül 2022 ayının dördüncü birleşimi, 06.09.2022 Salı günü İl Genel Meclis Başkanı Zeki Erarslan Başkanlığında İl Özel İdare Genel Sekreteri Erdin Acar, Encümen Müdür Vekili Muammer Şahin ve Meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

İl Genel Meclis Başkanı Zeki Erarslan’ın açılış konuşmasının ardından aşağıdaki gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Gündem Maddeleri :

İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Erkek, Ahmet Karaduman, Ömer Altunay ve Cahit Çelik’in müşterek imzalarıyla Meclis Başkanlığına verilen 03.08.2022 tarihli yazılı önerge doğrultusunda; İl Özel İdare tarafından tahsis edilen İlçe Özel İdareler tarafından kullanılan kazıcı ve yükleyiciler sürekli arıza verdiğinden konunun incelenerek araç gereç bakım onarım veya yenisinin alınmasıyla ilgili Plan Bütçe ile Köy İşleri Komisyonlarınca müşterek tanzim edilen 24.08.2022 tarih ve 3 sayılı rapor görüşüldü ve oybirliği ile kabul edildi.

İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Erkek ile Ahmet Karaduman’ın müşterek imzalarıyla Meclis Başkanlığına verilen 03.08.2022 tarihli önerge doğrultusunda; Merzifon İlçesinde Gavur Arkı olarak bilinen 2021 yılında Dokap tarafından ihalesi yapılan ancak fiyat artışından dolayı müteahhidin bıraktığı sulama kanalının akıbetinin ne olacağı hususunda İnceleme Araştırma ile Göletler ve Su Ürünleri Komisyonlarınca müşterek tanzim edilen 24.08.2022 tarih ve 4 sayılı rapor görüşüldü ve oybirliği ile kabul edildi.

İl Genel Meclis Üyeleri Deniz Sümer ile Ahmet Öz’ün müşterek imzalarıyla Meclis Başkanlığına verilen 03.08.2022 tarihli yazılı önerge doğrultusunda; Taşova İlçesi Çaydibi Köyü alt yapısı bozuk olup sürekli arıza vermektedir. Asbest borularının kullanıldığı alt yapının değiştirilmesi talebiyle ilgili Plan Bütçe ile Göletler ve Su Ürünleri Komisyonlarında müşterek tanzim edilen 24.08.2022 tarih ve 9 sayılı rapor görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *