reklam
reklam
38,5992 %0.33
43,6545 %0.2
4.018,80 % 0,37
95.486,65 %-0.731
AMASYA
00:00:00
Akşam vaktine kalan
Amasya
Parçalı az bulutlu
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM ET VE ET ÜRÜNLERİ SATIŞINA DEVAM EDİLİYOR

ET VE ET ÜRÜNLERİ SATIŞINA DEVAM EDİLİYOR

Merkezi Merzifon’da bulunan Amesia Gıda yaklaşık 4 yıldır Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğine üye işletmelerin sağlıklı erkek danalarını keserek elde ettiği kırmızı et ve et ürünlerinin satışına devam ediyor.

Anlaşma yapılan kurumlar ve şehir dışlarına soğuk hava araçları ile sevkiyatın da yapıldığını belirten Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Güner Aslan, “Amesia Gıda, yaklaşık 4 yıldır Amasya DSYB üye işletmelerinin sağlıklı erkek danalarını keserek elde ettiği kırmızı et ve et ürünlerinin satışına devam etmektedir.

Amesia Et ürünlerinin satışı mağazalarımızda devam ederken, bölgemizdeki toplu tüketim yerlerine, 11 ilde bulunan İstek Özel Okulları ve Hastanelere yine anlaşma yaptığımız ilimiz dışında bulunan firmalara soğuk hava araçları ile sevkiyat yapılmaktadır. Ayrıca online satış kanallarımız www.amesia.com, Pazarama, Hepsiburada ve Trendyol üzerinden et ürünleri satışlarımız devam etmektedir.

Amacımız Amasya DSYB üye işletmelerinde yetiştirilen sağlıklı besi danalarının piyasa fiyatlarının üzerindeki fiyatlarda kesimini yaparak üreticilerimizin daha fazla gelir elde etmelerini sağlamak, “Üretenden Tüketene” sloganıyla tüketicilerimizin uygun fiyatlı, güvenli, kaliteli ve takip edilebilir sağlıklı kırmızı ete ulaşabilmelerini sağlamaktır” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *