reklam
reklam
38,6477 %0.06
43,9717 %0.03
4.202,46 % -1,47
96.922,83 %2.936
AMASYA
00:00:00
İkindi vaktine kalan
Amasya
Az bulutlu
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM DİREKLİ KÖYÜ SATHİ ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

DİREKLİ KÖYÜ SATHİ ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Kırsalda yol ve ulaşım standartlarının yükseltilmesi için yoğun bir çalışma ortaya koyan Amasya  İl Özel İdaresi, il genelinde birçok köy yolunu asfalta kavuşturdu. Yol standartlarının iyileştirilerek köylerde yaşayan vatandaşlara güvenli bir şekilde ulaşım imkanı sunmayı amaçlayan İl Özel İdaresi, hizmet alanı içerisindeki yol ağının tamamını asfalta kavuşturmak için projelerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Amasya  İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü 2021 yılı yatırım programı kapsamında yürütülen sathi asfalt kaplama projeleri aralıksız devam ediyor. Sathi asfalt kaplama çalışmaları kapsamında; Amasya Merkeze bağlı Direkli Köyünde 4 km sathi asfalt kaplamada  çalışmalarında sona gelindi.

Konuya ilişkin gazetecilere bir açıklama yapan Amasya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdin Acar; “Sayın Valimizin talimatları, İl Genel Meclis Başkanı ve Meclis Üyelerimizin destek ve katkılarıyla, yürütmüş olduğumuz çalışmalarımızı yakından takip ederek, köy yollarımızda sathi asfalt kaplama programlarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktayız. Köylerimizde yol standartlarının iyileştirilerek vatandaşlarımıza güvenli bir şekilde ulaşım imkanı sunmayı amaçladığımız, yol ağımızın tamamı asfalta kavuşturuluncaya kadar çalışmalarımız yeni sezonda da devam edecektir” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *