reklam
reklam
41,4255 %0,23
48,8779 %0,44
5.034,04 % 1,01
112.722,79 %-0.164
AMASYA
00:00:00
İkindi vaktine kalan
Amasya
Açık
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Çotur’un Yeni Adresi Bursa Oldu

Çotur’un Yeni Adresi Bursa Oldu

Merzifon Orman İşletme Şefliği görevini yürüten ve buradan Tokat Orman İşletme Müdürlüğü görevine atanan Erhan Çotur’un yeni adresi de belli oldu.

Uzun yıllar Merzifon’da görev yaptıktan sonra Tokat Orman İşletme Müdürlüğü görevine atanan Erhan Çotur’un yeni adresi Bursa Orman Bölge Müdürlüğü, Orman İdaresi ve Planlama Şube Müdürlüğü oldu.

Bursa Orman Bölge Müdürlüğü Orman İdaresi ve Planlama Şube Müdürü olarak atanan Erhan Çotur için Tokat Orman İşletme Müdürlüğü'nde veda gecesi düzenlendi.
Tokat Orman İşletme Müdürlüğü yerleşkesinde gerçekleşen veda programına; Amasya Orman Bölge Müdürü Ferdi Özer, Özorman-İş Amasya Şube Başkanı Ramazan Şahin, Bölge Müdür Yardımcısı Ömer Akça, Tokat Orman İşletme Müdürü Levent Morkan Mali İşler Şube Müdürü Recep Karataş, Bölge Müdürlüğü ve İşletme Müdürlüğü personeli katıldılar.

Veda yemeğinin konuşan Amasya Orman Bölge Müdürü Ferdi Özer, “Orman Bölge Müdürlüğümüz bünyesinde yapmış olduğu görevler esnasında yeşil vatan için başarılı ormancılık çalışmaları gerçekleştiren meslektaşımıza hizmetleri için  teşekkür eder, yeni görevinde başarılar diliyoruz’’ dedi.  

Erhan Çotur ise veda konuşmasında; “18 yıldır gururla çalıştığım Amasya Orman Bölge Müdürlüğünden ve Tokat Orman İşletme Müdürlüğünden bugün itibariyle  ayrılıyorum. Birlikte görev yaptığımız yıllar içerisinde birlikte güldüğümüz ve üzüldüğümüz zamanlarımız oldu, Ayrılıyor olmaktan üzgün, güzel dostluklar biriktirdiğimiz için memnun ve mutluyum” dedi.

Konuşmaların ardından verilen plaket ve hediyelerin ardından vefa ve veda gecesi sona erdi.
 

KAYNAK: Büşra Nur Ertilal
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *