reklam
reklam
38,6417 %0.03
43,9140 %-0.18
4.218,63 % -1,09
96.154,03 %1.187
AMASYA
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Amasya
Açık
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM “ÇALIŞANLARA SOSYAL HİZMET TAZMİNATI VERİLSİN”

“ÇALIŞANLARA SOSYAL HİZMET TAZMİNATI VERİLSİN”

Türk Sağlık-Sen Amasya Şube Başkanı Şemsettin Dümen, “Genel Başkanımız Önder Kahveci, Genel Başkan Yardımcılarımız ve Ankara 3 Nolu Şube Başkanımız Tahir Akyolal ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Derya Yanık’ı ziyaret ettiler. Ziyarette Genel Başkanımız Önder Kahveci tarafından çalışanların sorunları ve talepleri gündeme getirildi” dedi.

Dümen ziyarette, “Genel Başkanımız tarafından görevde yükselme ve unvan değişikliği mülakat sınavlarında çalışanlara yazılı puanda aldıkları notların verilmesi dile getirilerek çalışanların mülakatla ilgili endişelerinin giderilmesi istendi.  Sözlü sınavlarda bu türden uygulamaların bazı kamu kurumlarınca yaptığı hatırlatıldı” diye konuştu

Aile ve sosyal hizmet çalışanlarının fedakarca görev yaptığına dikkat çeken Genel Başkan Önder Kahveci’nin ücretlerinin iyileştirilmesi için çalışma yapılması gerektiğini vurgulayarak çalışanlara sosyal hizmet tazminatı verilmesini talep ettiğini kaydeden Dümen, “Bakanlığa bağlı yatılı kuruluşlarında çalışan personele verilen ek 20 puanlık ödemenin, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi başta olmak üzere Bakanlığa bağlı tüm kurum ve kuruluşlarda görev yapan çalışanlara verilmesini istedi. Genel Başkanımız Önder Kahveci sözleşmelilere kadro düzenlemesinde kapsam dışında kalan ek ders karşılığı çalışanlara da kadro verilmesi için Bakanlığın çalışma yapmasını istedi.

Ziyaretle ilgili memnuniyet duyduğunu ifade eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Derya Yanık çalışanların talepleri ve sendikamızın önerilerini değerlendireceklerini ifade etti. Ziyarette ayrıca çalışanların taleplerini içeren bir raporda Sayın Bakana sunuldu” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *