reklam
reklam
38,4797 %0.04
44,0864 %0.11
4.125,74 % -0,16
94.610,61 %0.684
AMASYA
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Amasya
Parçalı bulutlu
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM BÜYÜYEN VE GELİŞEN ÜLKEMİZDE DONANIMLI, NİTELİKLİ İNSANA İHTİYAÇ VAR

BÜYÜYEN VE GELİŞEN ÜLKEMİZDE DONANIMLI, NİTELİKLİ İNSANA İHTİYAÇ VAR

Amasya Valisi Mustafa Masatlı, salgın süreci sebebiyle yüz yüze eğitime verilen aranın ardından milyonlarca öğrenci okullarına kavuşmanın heyecanını yaşadığını söyledi.

Amasya genelindeki okullarda gerek hijyen, gerekse maske kullanımı ve sosyal mesafeye uyulması için tüm tedbirlerin alındığını da söyleyen Vali Mustafa Masatlı, “Bu noktada aşılarını henüz yaptırmamış velilerimizi, yavrularımızın okullarına sağlıklı şekilde devam edebilmesi ve toplumsal bağışıklığın güçlenmesi adına aşı olmaya davet ediyorum” dedi.

Büyüyen ve gelişen ülkemizde nitelikli ve donanımlı insana ihtiyacın olduğunun altını da çizen Amasya Valisi Mustafa Masatlı, “Büyüyen ve gelişen Ülkemizde nitelikli ve donanımlı insana ihtiyaç vardır. Bu nitelik ve donanıma; okuyan, araştıran, sorgulayan, gelişime ve değişime açık olan, çağın ruhunu doğru okuyan çocuklarımız ve gençlerimiz sahip olacaktır.                                                                                                          

Uluslararası alanda Ülkemizin daha güçlü bir şekilde temsil edilmesi hiç kuşkusuz iyi yetişmiş insan gücüne bağlıdır. Bu da çocuklarımızın nitelikli bir eğitim almasıyla mümkündür. Geleceğin mimarı öğretmenlerimize bu hususta çok iş düşmektedir. Öğretmenlerimizin bu meşakkatli ve kutsal görevlerini özveriyle icra edeceklerine yürekten inanıyorum.    

Evlatlarımız için hedeflenen başarılara ancak öğretmen öğrenci ve veli işbirliğiyle ulaşabiliriz. Güçlü Türkiye'mizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine hep birlikte katkı sunmalıyız. Bu düşüncelerle 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılının İlimize, Ülkemize ve eğitim camiamıza hayırlı olması dileklerimle, öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *