Merzifon Şehiriçi Oto Kuaför sahibi ve Harmanlar Mahallesi Muhtarı Hüseyin Özbülbül, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
Hüseyin Özbülbül, düzenlediği basın toplantısında önümüzdeki süreçte yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığına büyük projeleriyle aday olduğunu açıkladı.
Merzifon Oto Kuaför sahibi ve Harmanlar Mahallesi Muhtarı Hüseyin Özbülbül, 30 yıldır ilçede esnaf olarak ticari faaliyetini sürdürdüğünü söyleyerek, hem adaylığını açıkladı hem de projelerini.
Özbülbül, uzun yıllardır ilçede ticari faaliyetini sürdürdüğünden dolayı sürekli esnaflarla iç içe olduğunu, onların sorunlarını yakından bildiğini belirterek, hem bu sorunların çözümü noktasında, hem de Kooperatifin bölgede örnek olması açısından çevresinin de tavsiyeleri doğrultusunda bu göreve talip olduğunu söyledi.
Merzifon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan adayı Hüseyin Özbülbül, üyelerin de teveccühü ile göreve gelmesi halinde yapacakları icraatlarla ilgili şu bilgileri verdi:
“Esnafımıza diğer il ve ilçeler gibi en üst limit kullandırılacaktır. Kredi işlemlerinde kefil ve ipotek esnek tutulacaktır. Esnaf ailemize yakışır bir bina inşaa edilecektir. Organize sanayi bölgesine Kooperatifimiz adına fabrika yapılıp bütün üyelerimiz hisse sahibi olacaktır. Güvenilir kooperatif olup esnafımız ayrıştırılmayacaktır” dedi.
Özellikle yılbaşından itibaren adaylık düşüncesini açıkladığı üyelerden çok olumlu tepkiler aldığını da söyleyen Özbülbül, “Pandeminin sona ermesinin ardından esnaf ziyaretlerime ağırlık verdim. Gittiğim tüm esnaf arkadaşlarımız adaylığımı çok olumlu karşıladılar. İnşallah onların da teveccühü ile gönlümdeki projeleri hayata geçirmek için bu yarışı kazanacağız. Büyük projelerimiz var, ancak hiçbirisi de yapılamayacak veya çok uzun vadeli projeler değil” dedi.