reklam
reklam
38,5862 %0
43,8209 %0.28
4.042,69 % 0,59
94.529,81 %-1.471
AMASYA
00:00:00
Güneş vaktine kalan
Amasya
Açık
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM BU HATADAN DÖN EY SAADET!

BU HATADAN DÖN EY SAADET!

AK Parti Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil yaptığı basın açıklamasında, Saadet Partisi’ni eliştirdi.

Amasya Milletvekili M. Levent Karahocagil açıklamasında, “Fetöye, Chpye, "28 Şubat kararlarını uygulayacağım" diyen dönemin Bakanına dahi hoşgörülü olan Milli Görüş(!)

Bu hoşgörüsünü sadece kendi mahallesinin çocuklarından esirgedi.

Başörtüsüne "bez parçası" diyenlere, "başörtüsü füruattır" fetvası veren alçak teröristbaşına, Merhum Hocayı 28 Şubat muktedirleri karşısında yalnız bırakan dönemin siyasilerine gösterilen bu hoşgörü neden Milli Görüş'ün mahallesinden çıkan yiğitten esirgeniyor?

Ayasofya'nın zincirlerini kıran, Taksim'e cami yapan, üretim ve sanayide Hoca'nın istediği bütün atılımları hayata geçiren, Hoca'yı boncuk boncuk terleten alçaklara hesabı soran sizin mahallenizin çocuğu Recep Tayyip Erdoğan'a nedir bu bitmeyen kininiz?

Recep Tayyip Erdoğan size ne yaptı?

Düşünüyoruz, düşünüyoruz ama bulamıyoruz!

Bunca yıllık iktidarında mazluma umut olan, zalime kâbus olan, her konuda bağımsız bir ülkeyi inşa eden Recep Tayyip Erdoğan'a nedir bu nefretiniz?

Bizim suçumuz sizinle birlikte "Mücahid Erbakan!" diye slogan atmak mıydı?

Bizzat il yönetiminde bulunma şerefine nail olduğum Refah Partisinde, Fazilet Partisinde kapı kapı, köy köy dolaşıp oy istediğimiz için mi suçluyuz?

Adaylığı sırasında ölüm tehdidi alan, ancak aslanlar gibi dik durup Milli Görüş'ün yiğitleriyle İstanbul'u kazandığı için mi Recep Tayyip Erdoğan suçlu?

Bu hatadan dön ey Saadet!

Milli Görüş Recep Tayyip Erdoğan'dır!

Milli Görüş dün sizle aynı lokmayı bölen, aynı çorbaya kaşık sallayan, aynı sıkıntılara göğüs geren biziz!” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *