reklam
reklam
38,6132 %0.11
43,8145 %0.29
4.179,54 % 1,10
94.460,38 %-0.264
AMASYA
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Amasya
Açık
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Boş Zamanlarını Değerlendirmek İsterken Sipariş Almaya Başladılar

Boş Zamanlarını Değerlendirmek İsterken Sipariş Almaya Başladılar

Haberleri

Merzifon’da bir ev hanımı boş zamanlarını değerlendirmek üzere katıldığı Halk Eğitim Kursları’nın ardından yaptığı ürünlerle aile ekonomisine de katkı sağlamaya başladı.
Merzifon Şehit Abdulmuttalip Kesikbaş Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslara boş zamanlarını değerlendirmek üzere kızı ile katılan Seval Arslan, kurslar sonunda yaptığı el emeği göz nuru ürünleri satarak ev ekonomisine de katkı sağlamaya başladı.
Anne Seval Arslan ve kızı Gözde Arslan tarafından evde yapılan özel epoksi tasarımlar Türkiye’nin bir çok ilinden alıcı bulurken, taleplere göre ürün yelpazeleri de genişlemeye başladı.
Seval Arslan, kurs süreci ve sonrası ile ilgili yaptığı açıklamada, “Kızım ile birlikte boş zamanlarımızı değerlendirmek adına Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kursa gitmeye başladık. Önceleri tamamen boş zamanlarımızı güzel işlerle değerlendirme düşüncesi olurken, daha sonraları yaptığımız özel epoksi tasarımlarına talep olduğunu gördük. Bizde kurs sonunda kızımla birlikte özel tasarımlara devam ederek Türkiye’nin birçok iline göndermeye başladık. Amacımız buradan büyük rakamlar kazanmak değil. Zaten hemen hemen maliyetine yakın fiyatlarla ürünlerimizi yapıp müşterilerimize gönderiyoruz. Hem kursta öğrendiklerimizi daha da ileriye götürmüş oluyoruz, hem de sadece yapıp evimizde biriktirmemiş oluyoruz” dedi.
Ürünlerin nereden görülüp de satış noktasına kadar geldiği yönündeki sorumuzu da cevaplandıran Seval Arslan, “Kızım yaptığımız özel tasarımlarımızı sosyal medyada bir sayfa açarak sergilemek istedi. Bu sayede neleri yapabildiğimizi herkesin görmesi bizi daha da mutlu edecekti. Instagram da açtığımız sevaltakihediyelik sayfasında yaptığımız paylaşımlar bir anda sipariş noktasına da döndü. Buradan bizlere ulaşan takipçilerimize istedikleri özel epoksi tasarımlarını yaparak göndermeye başladık. Süreç bu şekilde başladı ve takipçi sayımız artarak devam ediyor” diye konuştu.

Boş Zamanlarını Değerlendirmek İsterken Sipariş Almaya Başladılar 1
1 / 1
KAYNAK: Nurettin Değirmenci
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *