reklam
reklam
38,4436 %0.04
43,9611 %0.31
4.137,14 % 0,90
94.009,90 %-0.327
AMASYA
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Amasya
Parçalı bulutlu
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM BASMACI VE BERABERİNDEKİLER FUARA KATILDI

BASMACI VE BERABERİNDEKİLER FUARA KATILDI

Merzifon için önemli projelerden birisi olan İçme Suyu Şebekesi Yenileme projesinin başlamasına günler kala, kullanılacak temiz su borularının nasıl olacağı konusunda detaylı bilgiler almak için Belediye Başkan Yardımcısı M. Tuncer Basmacı ve beraberindekiler Antalya’da fuara katıldılar.

Belediye Başkan Yardımcısı M. Tuncer Basmacı, Su ve Kanalizasyon Müdürü Selim Armut, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü personelleri Muharrem Aktaş ve Ertem Maden ile birlikte 23-26 Kasım 2022 tarihinde Antalya Anfaş Fuar Merkezi’nde düzenlenen Growtech Fuarı’na katıldılar.

Düzenlenen fuarda Molecor Firması Bölge Yöneticisi Donat Terekhov, Geoflow firması Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Attaroğlu, Geoflow firması Teknik Koordinatörü Adem Etyemez ile görüşülerek içme suyu şebekelerinde kullanılan basınçlı temiz su boruları hakkında bilgi alındı. Ayrıca İlbank A.Ş. Uluslararası İlişkiler Dairesi Başkanlığı Teknik Yönetim Müdürlüğü’nde İnşaat Mühendisi İbrahim Atik ile görüşülerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Yavuz Çağan ve Şebeke İşletme Şube Müdürü Furkan Karacalar ile içme suyu şebekelerinde kullanılan borular hakkında detaylı bilgi alınarak, saha gezisi yapıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *