46,6628 %0.03
53,2349 %-0.17
6.042,19 % 0,31
59.334,00 %-1.323
Amasya
Açık
26°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Başkan Aktaş: Üreticimizin Her Zaman Yanındayız

Başkan Aktaş: Üreticimizin Her Zaman Yanındayız

Merzifon Ziraat Odası Başkanı Erkan Aktaş, hasat sezonunda TMO sürecinin yakından takip edildiğini belirterek üreticilere destek mesajı verdi. Detaylar haberimizde...

Başkan Aktaş: Üreticimizin Her Zaman Yanındayız

Merzifon Ziraat Odası Başkanı Erkan Aktaş, hasat sezonunun başlamasıyla birlikte üreticilerin yanında olmaya devam ettiklerini belirterek, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) alım sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Çiftçilerin ürünlerini sorunsuz şekilde teslim edebilmeleri için gerekli tüm süreçlerin yakından takip edildiğini ifade eden Aktaş, üreticilerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına çalışmaların sürdüğünü söyledi.

 

Hasat döneminin tarımsal üretimin en önemli aşamalarından biri olduğunu vurgulayan Başkan Aktaş, üreticilerin en büyük beklentisinin hasat edilen ürünlerin TMO'ya zamanında ve sorunsuz şekilde teslim edilmesi olduğunu belirtti. Bu doğrultuda hem randevu sistemi hem de depo kapasitesi konusunda ilgili kurumlarla koordinasyon içerisinde hareket ettiklerini dile getirdi.

 

 

Erkan Aktaş, Merzifon Ziraat Odası olarak üreticilerin taleplerini yakından takip ettiklerini ifade ederek, alım süreçlerinin hızlı ve düzenli ilerlemesi için gerekli girişimlerin sürdüğünü kaydetti.

 

Başkan Aktaş yaptığı açıklamada, "Merzifon Ziraat Odası olarak her zaman olduğu gibi bu sezonda da üreticilerimizin yanındayız. İçinde bulunduğumuz hasat sezonunda genel anlamda çiftçilerimizin beklentisi, hasat ettiği ürünü TMO'ya teslim etmek olup bu konu doğrultusunda üreticimizin hem randevu alımında hem depo kapasitesi konusunda hem de alımların hızlı olmasında herhangi bir endişe yaşamamaları adına gerekli tüm işlemleri takip etmekteyiz." ifadelerini kullandı.

 

Üreticilerin emeklerinin karşılığını alabilmesi için sürecin titizlikle yürütüldüğünü belirten Aktaş, çiftçilerin herhangi bir sorunla karşılaşmaları durumunda Merzifon Ziraat Odası'na başvurarak destek alabileceklerini de hatırlattı.

 

Merzifon Ziraat Odası'nın hasat sezonu boyunca üreticilerle sahada olmaya devam edeceğini belirten Aktaş, tarımsal üretimin sürdürülebilirliği ve çiftçilerin mağduriyet yaşamaması adına ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde çalışmayı sürdüreceklerini ifade etti. Amaçlarının, üreticilerin alın teriyle yetiştirdiği ürünlerin en kısa sürede ve sorunsuz şekilde TMO'ya ulaştırılması olduğunu vurguladı.

Muhabir: Demet SAĞAN
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız