49,3979 %0.03
55,6494 %-0.18
6.644,78 %1.51
83.429,68 %0.48
Amasya
Açık
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Amasya’da İyilik Kazandı: Neriman Teyzenin Sesine Umut Oldular!

Amasya’da İyilik Kazandı: Neriman Teyzenin Sesine Umut Oldular!

Haberleri
Amasya’da İyilik Kazandı: Neriman Teyzenin Sesine Umut Oldular!

Amasya Şehzadeler İyilik Derneği, yardım çalışmalarını sürdürerek Neriman teyzenin işitme cihazı ihtiyacını karşıladı. Dernek Başkanı Ethem Güdek, geçen hafta söz verdikleri Neriman teyzeye işitme cihazını teslim ettiklerini belirterek, bu süreçte destek veren herkese teşekkür etti.

Amasya’da yürüttüğü yardım faaliyetleriyle ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı amaçlayan Şehzadeler İyilik Derneği, Neriman teyzenin yaşamına dokunmak için başlattığı çalışmayı tamamladı. Dernek tarafından temin edilen işitme cihazı, Neriman teyzeye teslim edildi. Cihaz sayesinde Neriman teyzenin çevresindeki sesleri ve sevdiklerinin konuşmalarını daha iyi duymasına katkı sağlanması hedeflendi.

Dernek Başkanı Ethem Güdek, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, verilen sözün yerine getirilmesinden duydukları mutluluğu dile getirdi. Güdek, yardımın yalnızca bir ihtiyacın karşılanmasından ibaret olmadığını, insanların yaşamına dokunmanın ve onların günlük hayatlarını kolaylaştırmanın da önemli olduğunu ifade etti.

Güdek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bir tebessüm, bir mutluluk, bir umut… Geçen hafta söz verdiğimiz Neriman teyzemizin hayatına dokunmanın mutluluğunu yaşadık. İşitme cihazını kendisine teslim ederek, yeniden daha net duymasına ve sevdiklerinin sesini daha iyi işitmesine vesile olduk.

Bazen bir yardım, sadece bir ihtiyacı karşılamak değildir. Bir insanın hayata daha umutla bakmasına, sevdiklerinin sesini yeniden duymasına vesile olmaktır. İyilik paylaştıkça çoğalır.”

Güdek, işitme cihazının temin edilmesine katkıda bulunan ve yardım sürecinde destek veren herkese teşekkür ederek, dualarıyla kendilerinin yanında olanlara da şükranlarını iletti.

Amasya Şehzadeler İyilik Derneği, gerçekleştirdiği bu çalışmayla ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım faaliyetlerini sürdürürken, Neriman teyzenin işitme cihazına kavuşması derneğin son çalışmaları arasında yer aldı.
 

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız