44,9260 %0.09
52,6047 %-0.38
6.846,99 % 0,53
78.816,36 %4.046
Amasya
Kapalı
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Amasya Üniversitesi’nde Güvenlik Zirvesi

Amasya Üniversitesi’nde Güvenlik Zirvesi

Emniyet Genel Müdürlüğü yetkilileri Amasya Üniversitesi’ni ziyaret ederek özel güvenlik hizmetlerini değerlendirdi. Detaylar haberimizde…

Haberleri

Amasya’da üniversite güvenliğine yönelik önemli bir ziyaret gerçekleştirildi. Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığında görevli polis baş müfettişlerini makamında ağırladı.

 

Gerçekleşen ziyarete 1. Sınıf Emniyet Müdürü Meriç Demirel ve 1. Sınıf Emniyet Müdürü Nizam Kabar katıldı. Görüşmede, üniversitelerde yürütülen özel güvenlik hizmetlerinin mevcut durumu, denetim süreçleri ve güvenlik uygulamalarının daha etkin hale getirilmesine yönelik çalışmalar ele alındı.

 

Ziyaret kapsamında, kampüs güvenliğinin artırılması ve öğrenciler ile personelin daha güvenli bir ortamda bulunmasının sağlanması adına yapılabilecek iş birlikleri üzerinde duruldu. Emniyet yetkilileri, özel güvenlik hizmetlerinin standartlarının yükseltilmesinin önemine dikkat çekerken, denetim süreçlerinin düzenli şekilde sürdürülmesinin gerekliliğini vurguladı.

 

Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi ise üniversite olarak güvenlik hizmetlerine büyük önem verdiklerini belirterek, öğrencilerin ve çalışanların huzur içinde eğitim ve çalışma hayatlarını sürdürebilmeleri için gerekli tüm tedbirlerin alındığını ifade etti. Turabi, nazik ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti.

 

Ziyarete ayrıca Amasya Üniversitesi Genel Sekreteri Osman Akbaş ile Destek Hizmetleri Şube Müdürü Adem Usalır da katıldı. Görüşme, karşılıklı iyi niyet temennileri ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

Amasya Üniversitesi’nde gerçekleştirilen bu tür ziyaretlerin, üniversite güvenliğinin daha üst seviyeye taşınmasına katkı sağlaması bekleniyor.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *