AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Emre Keleş, Merzifon’un kıymetli esnaflarından Berber Abdullah Ağabey’i iş yerinde ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette esnafın talep ve görüşleri dinlenirken, samimi sohbetler gerçekleştirildi. İlçedeki esnafın toplumun önemli yapı taşlarından biri olduğunu ifade eden Emre Keleş, sıcak karşılamasından dolayı Berber Abdullah’a teşekkür etti.
Keleş yaptığı açıklamada, “Şehrimizin kıymetli esnaflarından Berber Abdullah Ağabeyimizi ziyaret ederek güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Samimi misafirperverliği ve hoş sohbeti için kendisine gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Esnafın ekonominin ve sosyal hayatın önemli bir parçası olduğunu belirten Keleş, çalışma arkadaşlarıyla birlikte hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.
Ziyaret sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Emre Keleş’in, birlik ve dayanışma vurgusu yaptığı öğrenildi.
Keleş açıklamasının devamında, “Çalışma arkadaşlarıyla birlikte hayırlı, bereketli ve bol kazançlar diliyorum” dedi.
Gerçekleşen ziyaretin günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdiği bildirildi.
