Gaziosmanpaşa Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Oruç, Amasya Valisi Önder Bakan’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette karşılıklı iyi dilekler paylaşılırken, Vali Bakan konuğunu makamında ağırladı.
Amasya Valiliği’nde gerçekleşen ziyarette Gaziosmanpaşa Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Oruç ile Amasya Valisi Önder Bakan bir süre görüşerek karşılıklı değerlendirmelerde bulundu.
Samimi bir atmosferde gerçekleştirilen görüşmede, kurumlar arasındaki iletişim ve diyaloğun öneminin yanı sıra çeşitli konular üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Amasya Valisi Önder Bakan, ziyaretinden dolayı Gaziosmanpaşa Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Oruç’a teşekkür ederek kendisini Amasya’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Oruç da misafirperverliğinden dolayı Vali Önder Bakan’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Kamu kurumları ve yargı mensupları arasında gerçekleştirilen ziyaretler, karşılıklı iletişim ve iş birliğinin sürdürülmesi açısından önem taşırken, Amasya Valiliği de farklı kurum ve kuruluşların temsilcilerini ağırlamaya devam ediyor.
Gaziosmanpaşa Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Oruç’un Amasya Valisi Önder Bakan’a gerçekleştirdiği ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin iletilmesinin ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
