Cumhuriyetimizin kuruluşunun 101’inci yıldönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma programı düzenlenirken, en dikkat çeken isimlerden birisi de 78 yaşındaki Kadir Erbaş oldu.
7’den 70’ye büyük bir coşku ile kutlanan Cumhuriyet Bayramı’nın çelenk sunma programına katılan 78 yaşındaki Kadir Erbaş, kendisinin tam bir Atatürk aşığı olduğunu söyledi.
Atatürk’ü çok sevdiğini ve gençlere de Atatürk’ü iyi anlamaları, O’nun gösterdiği yoldan yürümeleri tavsiyelerinde bulunduğunu da dile getiren Kadir Erbaş, “Sağlığım el verdiği sürece tüm dini ve milli bayramlara katılmaya özen gösteriyorum. Çünkü ben tam bir Atatürk sevdalısıyım. Aslen Osmancıklı’yım ama Merzifon’da oturuyorum. Programı haber alır almaz da tören alanına koştum” dedi.
Çelenk sunma programının ardından Merzifon Kaymakamı Ahmet Karaaslan ve Belediye Başkanı Alp Kargı, Kadir Erbaş’ın yanına gelerek kendisiyle bir süre sohbet ettiler.

KAYNAK: Nurettin Değirmenci
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *