Amasya Orman Bölge Müdürlüğü sorumluluk bölgesi olan Amasya, Samsun, Tokat ve Çorum illerinde ormancılık faaliyetleri yürüten 15 Orman İşletme Müdürlüğü ve 1 Fidanlık Müdürlüğü amirlerinin katılımı ile 2022 yılı İş programı ilk 7 aylık dönem gerçekleşmelerinin değerlendirildiği toplantı Çorum Orman İşletme Müdürlüğü sıklık İlk Müdahale Ekip Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; Şube Müdürleri tarafından birimleriyle ilgili gerçekleşmeler ve yapılması gerekenler hakkında bilgiler verildi.
Bölge Müdürü Halil Oflu, toplantının sonunda yapmış olduğu konuşmada; “Hava sıcaklıklarının mevsim değerlerinin üzerinde seyretmesi ve buna bağlı olarak nem oranlarının düşmesi ormanlarımız için yangın riski oluşturuyor. Tüm birimlerimizin orman yangınlarına karşı her türlü önleyici tedbirleri almalarını ve teyakkuzda olmalarını istiyoruz.
İş programı ve planlarımız doğrultusunda yürütülen ormancılık faaliyetlerimize devam ediyoruz.
İyi bir ekibe sahibiz ve yıl sonu hedeflerimize birlikte ulaşacağız’’ dedi.
Bölge Müdürü Halil Oflu talimatlarını aktardıktan sonra toplantı sona erdi.
Toplantıya Bölge Müdürü Halil Oflu başkanlığında Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İşletme Müdürleri katıldılar.