reklam
reklam
38,4546 %-0.09
43,6923 %-0.14
3.964,92 % -2,59
96.260,00 %1.125
AMASYA
00:00:00
İkindi vaktine kalan
Amasya
Kapalı
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM 250 GENCİ TEKNOFEST’LE BULUŞTURDU!

250 GENCİ TEKNOFEST’LE BULUŞTURDU!

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Samsun’da kapılarını ziyaretçilere açmasının ardından Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, bu fırsatı değerlendirmek için ilçedeki 250 genci düzenlediği bir organizasyon ile Teknofest’te götürdü.

Teknofest’e katılmak için sosyal medya üzerinden bir kampanya düzenleyen Başkanı Fatih Üçok, ilçeden 250 genç ile birlikte Cumartesi günü katılarak yerini aldı.

1 Eylül 1957 tarihinde ilçe statüsüne kavuşan Suluova’nın 65. Kuruluş yıldönümü anısına 1 Eylül Kültür ve Sanat Festivali düzenleyerek 66 milyonluk 8 dev eseri toplu açılış töreni ile halkımızın hizmetine sunan Başkanı Fatih Üçok, festival kapsamında ayrıca 33 çocuğu sünnet ettirip tiyatro jesti yaparken aynı zamanda da İlçemizin sosyal hayatına yönelik çeşitli müzik konserleri ile gençlerimiz ve halka müzik ziyafeti sundu.

8 Yıllık görev süresi boyunca sayısız alt ve üst yapı hizmetlerinin yanı sıra 30 yakın proje ve yatırımı ilçenin gelişmesi, kalkınması ve şehirleşmesi adına bölgeye kazandırıp halkın hizmetine sunan Başkanı Üçok, Samsun’da düzenlenmekte olan Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Teknofest’ine “yarınlarımızın teminatı” dediği Suluovalı 250 genci de götürerek dünya da ve ülkede gelişen teknolojilerden de haberdar olmalarına, ufuklarının gelişmesine ve daha donanımlı hayata hazırlanmalarına katkı sundu.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı(T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yürütücülüğünde düzenlenen TEKNOFEST Karadeniz, Samsun Çarşamba Havalimanı’nda 30 Ağustos-4 Eylül tarihleri arsında çeşitli gösteri ve teknoloji yarışmaların gerçekleştirildiği Uzay ve Teknoloji Festivali ‘Teknofest Karadeniz Samsun’da, Türkiye'nin havacılık ve uzay sanayisi, savunma sanayisinde yerli ve milli üretimi yapılan insansız savaş araçları, Gökbey, Atak helikopterleri, eğitim ve hafif taarruz uçağı Hürkuş, Bayraktar TB2, AKINCI TİHA, Anka, kargo uçağı, helikopter ve jet sergilenip Bayraktar Kızılelma’nın da görücüye çıktığı Teknofest Samsun’da Yerli ve milli teknoloji ürünlerini yakından görme fırsatı bulan Suluovalı gençlerle buluşan Başkan Üçok, gün boyu alanda incelemelerde bulundu. 

GENÇLERİMİZE İNANCIMIZ TAM.

Suluovalı gençlerle Teknofest Karadeniz'e katılarak gelişen yeni teknolojileri yakından görme fırsatı bulduklarını belirten Başkan Üçok, “İstedik ki gençlerimiz gelişen teknolojiyi, ülkemizin yerli ve milli teknoloji hamlesini yakından görsün, hatta buradan feyz alarak katkı sunsun. Bu düşünceyle 250 gencimizi Teknofest’te götürdük. Bu organizasyonun ilçemiz gençlerinin ufkunu genişleteceğine, gençlerimizin yarın bu platformlarda ülkemiz adına yeni teknolojiler geliştirip sunumlar yapacağınıza inancımız tamdır” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *