reklam
reklam
41,2421 %0,44
48,3440 %0,72
4.756,89 % 1,39
111.259,99 %0.357
AMASYA
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Amasya
Hafif yağmur
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GENEL Muhtarlardan Amasya Valisi Önder Bakan’a Ziyaret

Muhtarlardan Amasya Valisi Önder Bakan’a Ziyaret

Amasya’daki mahalle ve köy muhtarları, Dernek Başkanları eşliğinde Vali Önder Bakan’ı ziyaret ederek yerel yönetim çalışmaları üzerine istişarede bulundu.

Haberleri

Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Erhan Zengin ve Akdağ Köyleri ve Köylüleri Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Koyuncu, beraberlerindeki mahalle ve köy muhtarlarıyla birlikte Amasya Valisi Önder Bakan’ı makamında ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette, Amasya’nın merkez ve kırsal bölgelerinde yürütülen kamu hizmetleri, vatandaşların talepleri, altyapı ihtiyaçları, tarımsal destekler ve ulaşım gibi başlıklarda değerlendirmelerde bulunuldu. Muhtarlar, mahalle ve köylerinde karşılaştıkları sorunları birebir aktarma fırsatı bularak çözüm önerilerini Vali Bakan’a iletti.
Vali Önder Bakan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek muhtarların devlet ile vatandaş arasında köprü vazifesi gören önemli temsilciler olduğunu belirtti. Yerel yönetimlerin en uç noktalarında görev yapan muhtarların gözlemlerinin, kamu hizmetlerinin daha etkin yürütülmesi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.
Amasya Valiliği olarak vatandaş odaklı hizmet anlayışını benimsediklerini ifade eden Vali Bakan, özellikle kırsal bölgelerde yaşam kalitesini artırmaya yönelik projelerin sürdürüldüğünü ve muhtarlarla iş birliği içerisinde çalışmaya devam edileceğini kaydetti.
Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Erhan Zengin de, Valilik makamının sahadaki sorunlara duyarlılıkla yaklaşmasından duydukları memnuniyeti ifade ederek, muhtarların birlik ve dayanışma içinde çalıştığını belirtti. Dernek Başkanı İsmail Koyuncu ise köylerin gelişimi için yürütülen sosyal projelerden bahsederek bu tür buluşmaların çözüm üretme açısından önemli olduğunu söyledi.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

KAYNAK: Nedime Soku
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *