Merzifon Şehit Abdulmuttalip Kesikbaş Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan kurslara katılan anne ve kızın yaptığı tasarımlar Türkiye’nin her noktasına ulaştırılıyor.
Seval Arslan ve kızı Gözde Arslan tarafından el emeği göz nuru yapılan özel epoksi tasarımları ülkenin birçok noktasından büyük ilgi görürken, anne ve kızının azimleri de çevreleri tarafından takdir topluyor.
Düzenlenen kursu başarı ile tamamladıktan sonra da epoksi tasarımı işine devam eden Seval Arslan, “Gerek çocuklara özel gerekse büyüklere yönelik özel epoksi tasarımları yapıyoruz. Bunu da Instagram üzerinden talep edenlere gönderiyoruz. Türkiye’nin her noktasından sipariş alabiliyor ve söz verdiğimiz günde ulaştırabiliyoruz. Kızımla birlikte boş zamanlarımızı değerlendirmek amacıyla başlamış olduğumuz Halk Eğitim Merkezi kursundan bugün özel siparişlere cevap verme noktasına geldik. Sipariş vermek veya yaptığımız ürünlerimizi görmek isteyenler Instagram sevaltakihediyelik sayfamızdan bizleri takip edebilirler” dedi.

KAYNAK: Nurettin Değirmenci
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *