Adıyaman’a tayini çıkan Merzifon İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Erbil Terbiyik, oğlu Yankı Ada ile birlikte Merzifon Belediyesi’ne veda ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında Belediye Başkanı Alp Kargı ile bir araya gelen Terbiyik, Merzifon’da görev yaptığı süre boyunca edindiği dostluklar ve mesleki tecrübeler üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, nazik ziyaretlerinden dolayı Binbaşı Erbil Terbiyik ve ailesine teşekkür ederek, ilçeye sunduğu katkıların unutulmayacağını belirtti. Başkan Kargı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“İlçemizde mesaisini şevkle yapıp, insanlarımızla kurduğu sağlıklı diyaloglarla güvenliğimize ve huzurla yaşamamıza katkı sağlayan kıymetli Jandarma Komutanımız J. Bnb. Sn. Erbil Terbiyik, Adıyaman'a tayini sebebiyle kıymetli evladı Yankı Ada ile birlikte belediyemize veda ziyaretinde bulundular. Memleketimiz insanına verdiği emekten ve katkılarından dolayı kendisine teşekkürlerimi sunuyor, yeni görev yerinde başarılar diliyorum.”
Merzifon’da görev yaptığı süre boyunca gerek vatandaşlarla kurduğu sıcak ilişkiler gerekse kamu güvenliği alanındaki başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan Binbaşı Terbiyik, veda ziyaretleri kapsamında birçok kurum ve kuruluş temsilcisiyle de bir araya geliyor.
Belediye Başkanı Alp Kargı, konuşmasının sonunda Jandarma Binbaşı Erbil Terbiyik’e Merzifon halkı adına teşekkür ederek, Adıyaman’daki görevinde de aynı başarı ve özveriyle çalışacağına inandığını dile getirdi.
