Göynücek Belediye Başkanı Kemal Şahin, belediye makamında gerçekleşen nezaket ziyaretlerinde konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Son olarak iki farklı heyet, Başkan Şahin’i ziyaret ederek iyi dileklerini iletti.
Çorum’un Ortaköy ilçesine bağlı Aşdağul Beldesi Belediye Başkanı Şenol Öncül ve belde esnaflarından Atanur Bolat, Göynücek Belediye Başkanı Kemal Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında iki belde arasındaki dostane ilişkiler ve yerel yönetim tecrübeleri üzerine karşılıklı sohbet gerçekleştirildi. Başkan Şahin, nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür etti.
Öte yandan önceki dönem Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok da Başkan Kemal Şahin’i makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette yerel yönetim çalışmaları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Şahin, Fatih Üçok’a hem ziyaretinden ötürü teşekkür etti hem de yeni dönemdeki çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.
Göynücek Belediye Başkanı Kemal Şahin, bu tür ziyaretlerin yerel yönetimler arası dayanışmayı güçlendirdiğini ifade ederek, “Belediyecilikte bilgi ve tecrübe paylaşımı her zaman kıymetlidir. Nazik ziyaretleri için değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
