reklam
reklam
38,8573 %0.01
43,7200 %0.77
4.035,18 % 0,85
104.552,50 %-0.926
AMASYA
00:00:00
Yatsı vaktine kalan
Amasya
Az bulutlu
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GENEL Gönül Sofrasında Buluşma: Merzifon Gençlerinden Anlamlı Dayanışma

Gönül Sofrasında Buluşma: Merzifon Gençlerinden Anlamlı Dayanışma

Merzifon Gençleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, Bayazıt Köyü'nde düzenlenen gönül sofrasında bir araya geldi. Dernek Başkanı Mustafa Koçak, birlik ve kardeşlik mesajı verdi. Detaylar haberimizde...

Merzifon Gençleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin üyeleri, Bayazıt Köyü'nde anlamlı bir buluşmaya imza attı. Dernek gönüldaşlarından, Bayazıt Köyü'nün sevilen ismi Abdurrahman Ay’ın davetiyle kurulan gönül sofrasında, samimiyet, muhabbet ve memleket sevdası bir araya geldi.
Programa, Karşıyaka Köyü Muhtarı Bilgehan Pehlivan da katılarak bu anlamlı birlikteliğe destek verdi. Dernek üyeleri, yalnızca bir sofra etrafında değil, aynı zamanda ortak bir idealin etrafında buluşmanın mutluluğunu yaşadı.
Dernek Başkanı Mustafa Koçak, yaptığı açıklamada; “Aynı sofrada diz dize oturabildiklerimizdir bizim gerçek zenginliğimiz. Bugün burada yalnızca çay değil, gönüller birleşti. Bu dava masa başlarında değil, gönül sofralarında büyür. Bu yol tabelalarda değil, yüreklerde yazılır.” ifadelerini kullandı.
Abdurrahman Ay’ın sadece bir ev sahibi değil, dernek ruhunu taşıyan isimlerden biri olduğuna vurgu yapan Başkan Koçak, “Samimiyeti, gönül genişliği ve davasına olan sadakatiyle her zaman örnek bir duruş sergilemiştir.” dedi.
Program boyunca birlik, kardeşlik ve dayanışma duyguları ön plandaydı. Katılımcılar, bu tür buluşmaların hem sosyal bağları güçlendirdiğini hem de gençlerin ortak değerler etrafında toplanmasına vesile olduğunu belirtti.
Program sonunda dualar edildi, dilekler paylaşıldı. Dernek üyeleri, gönül sofralarının büyümesini ve bu davanın yüreklerde taşınmaya devam etmesini temenni ederek alandan ayrıldı.

KAYNAK: Nedime Soku
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *