Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu’na bağlı Karadeniz illeri ve ilçelerinde faaliyet gösteren Esnaf Odası Başkanları, Samsun’da düzenlenen toplantıda buluştu. Toplantıya Merzifon Ağaç ve İnşaat Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Murat Seçgen de katılım sağladı.
Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler ile Samsun Mobilyacılar ve Döşemeciler Esnaf Odası Başkanı Cengiz Gürtan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Taklacı da katıldı.
Toplantının ardından değerlendirmede bulunan Merzifon Ağaç ve İnşaat Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Murat Seçgen, şu ifadeleri kullandı:
“Karadeniz bölgesinde bulunan esnaf odalarımızın katılım sağladığı verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Sektörümüzle ilgili sorunlar ve çözüm yolları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.”
Toplantının sonunda, sektöre katkılarından dolayı Merzifon Ağaç ve İnşaat Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Murat Seçgen’e, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Taklacı tarafından başarı belgesi takdim edildi.