Basın İlan Kurumu (BİK) Samsun Bölge Müdürü Nedim Engin, beraberinde Kurum Şefi Mesut Öztürk ile birlikte haber merkezimizi ziyaret etti. Ziyarette, İmtiyaz Sahibi Bilal Güley tarafından karşılanan Engin, yayın faaliyetleri hakkında Güley ve haber merkezi çalışanlarından bilgi aldı.
Bölge Müdürlüğü’ne bağlı basın yayın kuruluşlarını fırsat buldukça ziyaret etmeye özen gösterdiklerini ifade eden Bölge Müdürü Engin, bu ziyaretlerin hem çalışmaları yerinde gözlemleme hem de varsa sorunları sahada dinleme fırsatı sunduğunu dile getirdi.
Bilgi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bilal Güley ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, bu tür temasların kurumlar arası iletişimi ve motivasyonu artırdığını söyledi. Güley, nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür etti.

KAYNAK: Gülben Güley
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *