reklam
reklam
38,7786 %0.39
43,8944 %0.27
4.143,57 % 0,97
104.555,56 %0.854
AMASYA
00:00:00
Akşam vaktine kalan
Amasya
Kapalı
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Genel Başkan Önder Kahveci Amasya'da

Genel Başkan Önder Kahveci Amasya'da

Haberleri

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımısı Ümit Turhan Amasya'ya geldi. Amasya'ya gelen Genel Başkan Kahveci ve Genel Başkan Yardımcısı Turhan ilk ziyaretini Amasya Valisi Yılmaz Doruk'a gerçekleştirdi. 

Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi Amasya İl Başkanı Mustafa Akgül'e ziyarette bulunuldu. Genel Başkan Önder Kahveci ve Genel Başkan Yardımcısı Ümit Turhan'ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Akgül; "Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Türkiye Kamu-Sen Genel başkanı Önder Kahveci, Genel başkan yardımcısı Ümit Turhan , Amasya İl Temsilcimiz Şemsettin Dümen,İl temsilcileri ve beraberlerindeki heyete nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz." dedi. 

Ardından Genel Başkan ve Genel Başkan Yardımcısınında katıldığı İstişare toplantısı için Pirler Parkında kahvaltı programı düzenlendi. 

Düzenlenen istişare toplantısına; Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ümit Turhan, Amasya İl Temsilcisi Şemsettin Dümen ile Türkiye Kamu Sen'e bağlı sendikaların İl Başkanları, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Akgül ve Amasya Türk Eğitim Sen Başkanı Kamil Terzi katılım sağladı. 

Toplantıda Cumhuriyetin İkinci Yüzyılında Yeni Bir Personel Rejimi ve Sendikalar Kanunu Gereklidir diyerek konuşmasına başlayan Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci; "Türk Sağlık-Sen Amasya Şubemizin düzenlediği işyeri temsilcileri toplantımızda teşkilat mensuplarımızla bir araya geldik. 
Toplantıyı gerçekleştiren Şube Başkanımız Şemsettin Dümen ile şube yöneticilerimize, toplantımıza katılan teşkilat mensuplarımıza ve toplantımızda bizlerle bir arada olan kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyorum. 

Doğup büyüdüğüm topraklar, Dünyaya Türk milletinin bağımsızlık manifestosunun ilan edildiği kadim şehir Amasya’dan kamu çalışanlarının ihtiyaçlarına cevap verebilecek, sendikal hayatın sıkıntılarını ortadan kaldıracak bir anlamda kamu çalışanlarının ve kamu sendikacılığının yasal bir manifestosu haline gelmesi için 657 Sayılı Devlet Memurları ve 4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunlarının yenilenmesi çağrısında bulundum.

 "Mutlu Çalışan Mutlu Türkiye" idealimizin hayata geçirilmesi için kanunlarımızda beklentilere cevap verebilecek ölçüde revize edilmelidir. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında yeni bir personel rejimi ve sendikalar kanunu gereklidir. Türkiye Kamu-Sen olarak bu konularda kapsamlı çalışmalarımızı başlatıyoruz." ifadelerini kullandı. 
 

KAYNAK: Nurettin Değirmenci
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *