Aksungur Köyü sakinlerinden Mehmet Örs ve Nazire Örs’ün oğlu; Engin, Ramazan, İsmail, Emrah Örs ile Gamze Başak Kocaman’ın kardeşi Emin Örs, düzenlenen cenaze merasimiyle son yolculuğuna uğurlandı. Merhum Emin Örs’ün vefatı ailesi, yakınları ve sevenleri arasında derin üzüntüye neden oldu.
Cenaze merasimine AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Emre Keleş ile AK Parti Amasya İl Genel Meclisi Üyesi Kenan Koç da katılım sağladı. Merasimde, merhumun ailesi ve yakınlarının acısı paylaşılarak taziye dilekleri iletildi.
Dualar eşliğinde gerçekleştirilen cenaze töreninde, Emin Örs için helallik alındı. Sevenleri, merhumun hayatı boyunca çevresinde bıraktığı güzel izleri ve hatıraları anarken, aile bireyleri de bu zor günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Tören boyunca duygu dolu anlar yaşandı.
