48,4659 %0.05
56,4056 %0.12
6.845,12 %-0.22
78.334,15 %-0.88
Amasya
Açık
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Merzifon Bilgi Gazetesi Galeriler SPOR Merzifonspor’da Gol Provası! Seven’den Futbolculara Sert Uyarı

Merzifonspor’da Gol Provası! Seven’den Futbolculara Sert Uyarı

Merzifonspor şut ve yan top çalışırken İlker Seven’in uyarıları dikkat çekti, yeni transfer sinyali geldi. Detaylar haberimizde...

Merzifonspor’da Gol Provası! Seven’den Futbolculara Sert Uyarı

Profesyonelliğe Geçiş Ligi’nde mücadele edecek olan Merzifonspor, yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör İlker Seven yönetiminde yoğun tempoda sürdürüyor. Mavi-beyazlı ekip, son antrenmanda hücum organizasyonları, şut ve yan top çalışmalarına ağırlık verdi.

Sentetik Suni Çim Saha’da gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların hırslı ve istekli görüntüsü dikkat çekerken, Teknik Direktör İlker Seven çalışmayı sık sık durdurarak oyuncularına uyarılarda bulundu.
 

Merzifonspor’da Gol Provası! Seven’den Futbolculara Sert Uyarı 1

Şut ve Yan Toplara Ağırlık Verildi

Yeni sezonda özellikle hücum hattında daha etkili bir Merzifonspor oluşturmayı hedefleyen teknik heyet, antrenmanda futbolculara farklı noktalardan şut çalışması yaptırdı. Kanatlardan gerçekleştirilen ortalar ve yan toplarda ise hücum oyuncularının bitiriciliği üzerinde duruldu.

Teknik Direktör İlker Seven, çalışma sırasında istediği organizasyonları sahaya yansıtamayan ve verilen direktiflere uymayan futbolcuları sert şekilde uyardı.

Sezona fiziksel ve taktik açıdan tamamen hazır girmek isteyen Merzifonspor’da futbolcuların forma rekabetindeki hırsları da antrenmana yansıdı.
 

1 / 4
Merzifonspor’da Gol Provası! Seven’den Futbolculara Sert Uyarı 2

Gökhan Karaöz Antrenmanı Takip Etti

Merzifonspor’un antrenmanını takip eden isimler arasında Kulüp Başkan Yardımcısı Gökhan Karaöz de yer aldı. Çalışmaları yakından izleyen Karaöz, takımın son durumu ve yeni sezon hazırlıkları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Teknik heyetin hazırladığı program doğrultusunda çalışmaların planlı şekilde sürdürüldüğünü belirten Karaöz, Merzifonspor’un sezonun ilk karşılaşmasına hazır bir şekilde çıkması için yoğun mesai harcandığını söyledi.
 

2 / 4
Merzifonspor’da Gol Provası! Seven’den Futbolculara Sert Uyarı 3

Merzifonspor’a Yeni Transferler Gelebilir

Gökhan Karaöz’ün açıklamalarındaki en dikkat çekici ayrıntılardan biri ise yeni transferler oldu.

Takım kadrosunun teknik heyet tarafından yakından değerlendirildiğini belirten Karaöz, Teknik Direktör İlker Seven ve ekibinin vereceği rapor doğrultusunda eksik veya aksayan bölgelere yeni futbolcuların transfer edilmesinin gündemde olduğunu ifade etti.
 

3 / 4
Merzifonspor’da Gol Provası! Seven’den Futbolculara Sert Uyarı 4

Yeni sezonda güçlü ve rekabetçi bir kadroyla mücadele etmek isteyen mavi-beyazlı yönetimin, transfer konusunda teknik heyetin taleplerine göre hareket edeceği belirtildi.
 

4 / 4
KAYNAK: Büşra Nur Ertilal
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız